Små, saftiga köttbullar får sakta puttra i en mustig, smakrik tomatsås. Servera tillsammans med rykande het pasta och en generös mängd parmesan. En rätt som passar lika bra på en mysig söndagsmiddag som för en romantisk middag för två.
1 | lök |
1 dl | parmesanost |
1 dl | grädde |
1 tsk | salt |
0,5 tsk | svartpeppar |
0,5 tsk | salvia |
1 | citron (endast skalet!) |
1 | ägg |
2 msk | ströbröd |
500 g | blandfärs |
0,5 dl |
1
lök
1 dl
parmesanost
1 dl
grädde
1 tsk
salt
0,5 tsk
svartpeppar
0,5 tsk
salvia
1
citron (endast skalet!)
1
ägg
2 msk
ströbröd
500 g
blandfärs
0,5 dl
rapsstekolja naturell
1
lök
1
vitlöksklyfta
0,5 dl
rapsstekolja naturell
2 burkar
krossade tomater
0,5 kruka
färsk basilika
1
grönsaksbuljongtärning
0,5 tsk
socker
salt och peppar
1 | lök |
1 | vitlöksklyfta |
0,5 dl | |
2 burkar | krossade tomater |
0,5 kruka | färsk basilika |
1 | grönsaksbuljongtärning |
0,5 tsk | socker |
salt och peppar |
Spaghetti till 4 portioner | |
Parmesanost | |
Färsk basilika |
Spaghetti till 4 portioner
Parmesanost
Färsk basilika
Små, saftiga köttbullar får sakta puttra i en mustig, smakrik tomatsås. Servera tillsammans med rykande het pasta och en generös mängd parmesan. En rätt som passar lika bra på en mysig söndagsmiddag som för en romantisk middag för två.
© 2025 Heba food & beverages