Chips med krämig topping med parmesan, lök och crème fraîche

/5

Ingredienser

2 dl
crème fraîche
0,5 dl
finriven parmesan
2 msk
0,5
citron, finrivet skal
finhackad gräslök och rödlök
1 påse
chips, saltade
  • 2 dl

    crème fraîche

  • 0,5 dl

    finriven parmesan

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja med smörsmak

  • 0,5

    citron, finrivet skal

  • finhackad gräslök och rödlök

  • 1 påse

    chips, saltade

Chips med krämig topping med parmesan, lök och crème fraîche

Enkelt, fräscht och fullt av smak. Den här krämiga dippen med crème fraîche, parmesan och citronzest passar perfekt till salta chips. En snabb lösning när du vill bjuda på något litet men gott.

Gör så här

  1. Rör ihop crème fraîche och parmesan i en skål.
  2. Tillsätt gräslök, rödlök, rapsolja och citronzest.
  3. Smaka av med svartpeppar.
  4. Häll ut chipsen på ett stort fat och ringla över toppingen.

Relaterat

Relaterat

Baked,Garlic,Parmesan,Zucchini,Sticks,,Crunchy,And,Crispy,On,The
Knapriga och gyllenbruna på ytan, mjuka och smakrika på insidan. Härliga vegetariska panerade squashstänger passar bra med en sallad eller som tillbehör till grillat…
Forratt Smordeg Parmesan Basilika Sesam
Ett litet småplock till fördrinken gör du lätt med färdig smördeg och parmesan. De blir sådär frasiga och goda att du bör överväga att…
Detail,Of,Tasty,Scallops,On,The,Grill,With,Smoke,,Cooking
Pilgrimsmusslor i skal får smak av parmesan, vitlök och ett sting av chili. En liten rätt med mycket smak….