Helgrillad fisk är enkelt och gott. Servera med en krämig vitlöksdipp med färskost, crème fraiche och parmesan för en rätt med mycket karaktär.
Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…
- Sverige
4 | färska foreller eller regnbågar i portionsstorlek, alternativt 1 laxsida |
1 dl | |
2 tsk | salt |
2 | citroner |
2 | hela vitlökar |
200 g | färskost, typ Philadelphia |
2 dl | crème fraîche |
0,5 dl | riven parmesanost |
salt och peppar |
4
färska foreller eller regnbågar i portionsstorlek, alternativt 1 laxsida
1 dl
rapsstekolja med smörsmak
2 tsk
salt
2
citroner
2
hela vitlökar
200 g
färskost, typ Philadelphia
2 dl
crème fraîche
0,5 dl
riven parmesanost
salt och peppar
Helgrillad fisk är enkelt och gott. Servera med en krämig vitlöksdipp med färskost, crème fraiche och parmesan för en rätt med mycket karaktär.
© 2025 Heba food & beverages