En liten minipannacotta i ett vackert snapsglas passar bra som efterätt runt jul. Du gör den enkelt med Finnerödja ekologisk lingondryck, grädde och färdigt gelésocker.
4 dl | vispgrädde |
2 tsk | vaniljsocker |
1 dl | gelésocker |
1 msk |
4 dl
vispgrädde
2 tsk
vaniljsocker
1 dl
gelésocker
1 msk
Finnerödja ekologisk lingondryck
0,5 dl
Finnerödja ekologisk lingondryck
2 msk
lingonsylt
0,5 dl
gelésocker
0,5 dl | |
2 msk | lingonsylt |
0,5 dl | gelésocker |
0,5 dl | frysta lingon |
2 msk | strösocker |
0,5 dl
frysta lingon
2 msk
strösocker
En liten minipannacotta i ett vackert snapsglas passar bra som efterätt runt jul. Du gör den enkelt med Finnerödja ekologisk lingondryck, grädde och färdigt gelésocker.
© 2024 Heba food & beverages