Ravioli med ricotta, ärter och broccoli

/5

Ingredienser

1 paket
50 g
gröna ärter
50 g
broccoli
0,5 dl
0,5 tsk
flingsalt
0,5 dl
riven parmesanost
svartpeppar
  • 1 paket

    Gustamente ravioli ricotta och spenat

  • 50 g

    gröna ärter

  • 50 g

    broccoli

  • 0,5 dl

    Kloka rapsstekolja smörsmak

  • 0,5 tsk

    flingsalt

  • 0,5 dl

    riven parmesanost

  • svartpeppar

Ravioli med ricotta, ärter och broccoli

Färsk fylld ravioli med ricotta och spenat får här sällskap av ricotta, ärter och broccoli. Njut denna läckra och genuint italienska pastarätt med ett gott bröd och ett glas vitt vin.

Gör så här

  1. Dela broccolin i små buketter.
  2. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull, häll i pastan, ärtorna och broccolibuketterna och låt sjuda 3-4 minuter.
  3. Häll av vattnet och ringla över rapsolja med smörsmak.
  4. Strö över parmesanost och flingsalt. Dra några varv med pepparkvarnen.

Relaterat

Gustamente ravioli med ricotta och spenat är en glutenfri färsk äggpasta som genom…
Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…

Att dricka till

Ottakringer Helles är ett ljust lageröl från Österrike. Smaken är välbalanserad m…

Relaterat

Huvudratt Tortellini Tomat Basilika
Snabbaste lunchen fixar du lätt med färsk fylld pasta med skinka och parmesan. Vår fyllda pasta från Gustamente kan förvaras i rumstemperatur och smakar…
Huvudratt Ravioli Champinjon Basilika
Gör det lätt för dig med färdig färsk och fylld ravioli med ricotta och spenat. Med färska champinjoner och basilika får du snabbt en…