Tortellini med färska tomater, parmesan och basilika

/5

Ingredienser

1
200 g
körsbärstomater
0,5 dl
0,5 dl
riven parmesanost
färsk basilika
  • 1

    paket Gustamente tortellini skinka och parmesan

  • 200 g

    körsbärstomater

  • 0,5 dl

    Kloka rapsstekolja smörsmak

  • 0,5 dl

    riven parmesanost

  • färsk basilika

Tortellini med färska tomater, parmesan och basilika

Snabbaste lunchen fixar du lätt med färsk fylld pasta med skinka och parmesan. Vår fyllda pasta från Gustamente kan förvaras i rumstemperatur och smakar som färsk när du tillagar den. Dessutom är den glutenfri! Koka bara pastan och ringla över en god olja, här har vi använt rapsolja med smörsmak från Kloka. Toppa sedan med några körsbärstomater, basilikablad och riven parmesan. Finito!

Gör så här

  1. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull, häll i pastan och låt sjuda 3-4 minuter.
  2. Häll av vattnet.
  3. Dela tomaterna.
  4. Lägg upp pastan på två tallrikar. Ringla över oljan. Fördela tomat, basilika och riven parmesanost ovanpå.