Tortellini med parmesan och basilika

/5

Ingredienser

1 paket
0,5 dl
0,5 dl
riven parmesanost
färsk basilika
  • 1 paket

    Gustamente tortellini skinka och parmesan

  • 0,5 dl

    Kloka rapsstekolja smörsmak

  • 0,5 dl

    riven parmesanost

  • färsk basilika

Tortellini med parmesan och basilika

Ibland är det enklaste gott nog! Varför krångla till det, när du så lätt kan ha alla ingredienser hemma till denna smidiga och goda pastarätt! Gustamente färsk fylld tortellini med skinka och parmesan är en glutenfri pasta som kommer i en världsunik förpackning som gör att du kan förvara den i rumstemperatur under lång tid. Tillsätt bara lite olja, parmesan och färsk basilika!

Gör så här

  1. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull, häll i pastan och låt sjuda 3-4 minuter
  2. Häll av vattnet och ringla över rapsolja med smörsmak.
  3. Strö över parmesanost och färsk basilika.

Relaterat

Gustamente tortellini med skinka och parmesan är en glutenfri och laktosfri färsk…
Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…

Att dricka till

Ottakringer Helles är ett ljust lageröl från Österrike. Smaken är välbalanserad m…
Alkoholfria Störtebeker Original 1402 är ett tyskt lageröl med inslag av honung, c…

Relaterat

Huvudratt Tortellini Tomat Basilika
Snabbaste lunchen fixar du lätt med färsk fylld pasta med skinka och parmesan. Vår fyllda pasta från Gustamente kan förvaras i rumstemperatur och smakar…
Huvudratt Ravioli Ricotta Arter Broccoli
Färsk fylld ravioli med ricotta och spenat får här sällskap av ricotta, ärter och broccoli. Njut denna läckra och genuint italienska pastarätt med ett…
Huvudratt Ravioli Tomatsas Basilika
Gör det lätt för dig med färdig färsk och fylld ravioli. Med en god tomatsås som du lagar enkelt får du snabbt en härlig…