Ravioli med ricotta, ärter och broccoli

/5

Ingredienser

1 paket
50 g
gröna ärter
50 g
broccoli
0,5 dl
0,5 tsk
flingsalt
0,5 dl
riven parmesanost
svartpeppar
  • 1 paket

    Gustamente ravioli ricotta och spenat

  • 50 g

    gröna ärter

  • 50 g

    broccoli

  • 0,5 dl

    Kloka rapsstekolja smörsmak

  • 0,5 tsk

    flingsalt

  • 0,5 dl

    riven parmesanost

  • svartpeppar

Ravioli med ricotta, ärter och broccoli

Färsk fylld ravioli med ricotta och spenat får här sällskap av ricotta, ärter och broccoli. Njut denna läckra och genuint italienska pastarätt med ett gott bröd och ett glas vitt vin.

Gör så här

  1. Dela broccolin i små buketter.
  2. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull, häll i pastan, ärtorna och broccolibuketterna och låt sjuda 3-4 minuter.
  3. Häll av vattnet och ringla över rapsolja med smörsmak.
  4. Strö över parmesanost och flingsalt. Dra några varv med pepparkvarnen.