Pasta Glutenfri Gustamente Ravioli Ricotta Spenat NY
Pasta Glutenfri Gustamente Ravioli Ricotta Spenat NY
Pasta Glutenfri Gustamente Ravioli Ricotta Spenat NY
Gustamente Logo

Gustamente Ravioli ricotta och spenat

Art.nr: 21710

Gustamente ravioli med ricotta och spenat är en glutenfri färsk äggpasta som genom en unik förpackningsmetod kan förvaras länge i rumstemperatur. Gustamente tillverkas i pastans hemland Italien.

Producent
Gustamente
Land
Italien
Volym
250 gram
Förpackning
Kartong
Varumärke
Gustamente

Ingredienser pasta: Mjölblandning (majsmjöl, majsstärkelse, rismjöl, potatisstärkelse, ärtmjöl, vegitabiliska fiber, naturliga aromer), ägg 26%, solrosolja
Ingredienser fyllning: Ricottaost 25% (vassle (mjölkmjölk, salt), majsmix (majsmjöl, solrosolja), potatisflingor, vassle (mjölk), spenat 8%, ost (mjölk, salt, ostlöpe), solrosolja, fiber, druvsocker, salt, spenatpulver 2%, naturliga aromer, mjölkprotein, lökpulver, muskot. Kan innehålla spår av soja.

Energi | 1128 kJ/298 kcal
Fett | 6,7 g
Varav mättat fett | 2,2 g
Kolhydrat | 46,7 g
Varav sockerarter | 5,1 g
Protein | 9,1 g
Salt | 1,1 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 176227
COOP | 31375
Hemköp, Willys | 101290033

Passar till

Ravioli med ricotta och spenat sjuds i 3-4 minuter i vatten och serveras med några droppar olivolja eller en klick smör. Kan även serveras i buljong som soppa eller med valfri pastasås efter smak.

Specialinformation

En världsunik förpackning gör att den färska pastan kan förvaras i rumstemperatur och ger en hållbarhet på sex månader från produktion.

Passande mat och dryck

Gustamente tortellini med skinka och parmesan är en glutenfri och laktosfri färsk…

Gustamente

Färsk, fylld och glutenfri pasta med lång hållbarhet.

Gustamente tillverkar färsk, fylld och glutenfri pasta. Förpackningstekniken är unik och gör att den semifärska pastan kan förvaras länge i rumstemperatur.

Glutenfri pasta från Italien

Gustamente har tillverkat färsk fylld pasta i 40 år. 2015 ställdes produktionen om helt till glutenfritt. Detta gör risken för kontaminering obefintlig då hela produktionsanläggningen är till för endast glutenfria produkter. Utveckling av produkterna har skett i samarbete med universitetet i Bologna och förpackningstekniken som används är världsunik. Den semifärska pastan kan förvaras i flera månader i rumstemperatur.

Mer om Gustamente

Gustamente har tillverkat färsk fylld pasta i 40 år. 2015 ställdes produktionen om helt till glutenfritt. Detta gör risken för kontaminering obefintlig då hela produktionsanläggningen är till för endast glutenfria produkter. Utveckling av produkterna har skett i samarbete med universitetet i Bologna och förpackningstekniken som används är världsunik. Den semifärska pastan kan förvaras i flera månader i rumstemperatur. Gustamente har sin produktion i hjärtat av området Emilia Romagna i Italien, som sägs vara den fyllda pastans ursprung. Idag producerar man cirka två miljoner kilo årligen och kunderna finns över hela Europa.

Italiens främsta pastaregion

Gustamente har sin produktion i hjärtat av området Emilia Romagna i Italien, som sägs vara den fyllda pastans ursprung. Idag producerar man cirka två miljoner kilo årligen och kunderna finns över hela Europa.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages