Ravioli med färska champinjoner och basilika

/5

Ingredienser

1
paket Gustamente ravioli ricotta och spenat
2 msk
125 g
färska champinjoner
1
vitlöksklyfta
salt och peppar
50 g
riven parmesan
färsk basilika
  • 1

    paket Gustamente ravioli ricotta och spenat

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja med smörsmak

  • 125 g

    färska champinjoner

  • 1

    vitlöksklyfta

  • salt och peppar

  • 50 g

    riven parmesan

  • färsk basilika

Ravioli med färska champinjoner och basilika

Gör det lätt för dig med färdig färsk och fylld ravioli med ricotta och spenat. Med färska champinjoner och basilika får du snabbt en härlig måltid med italienska förtecken. Gustamente ravioli är dessutom glutenfri och kan förvaras länge i rumstemperatur. Smart att ha några paket hemma!

Gör så här

  1. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull.
  2. Skiva champinjonerna och hacka vitlöksklyftan. Stek i rapsolja tills svampen får färg och blir mjuk. Salta och peppra.
  3. Häll i pastan i det kokande vattnet och låt sjuda 3-4 minuter.
  4. Häll av vattnet och blanda pastan med de stekta champinjonerna. Strö över färsk basilika och parmesan.