Ravioli med smörstekta kantareller

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
/5

Ingredienser

1 paket
2 msk
2 dl
kantareller
50 g
riven parmesan
salt och peppar
persilja
  • 1 paket

    Gustamente ravioli ricotta och spenat

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja med smörsmak

  • 2 dl

    kantareller

  • 50 g

    riven parmesan

  • salt och peppar

  • persilja

Ravioli med smörstekta kantareller

Gör det lätt för dig med färdig färsk och fylld ravioli med ricotta och spenat. Med smörstekta kantareller får du snabbt en härlig måltid. Gustamente ravioli är dessutom glutenfri och kan förvaras länge i rumstemperatur.

Gör så här

  1. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull.
  2. Rensa kantarellerna (eller tina frysta kantareller). Stek i rapsolja tills svampen får färg och blir mjuk. Salta och peppra.
  3. Häll i pastan i det kokande vattnet och låt sjuda 3-4 minuter.
  4. Häll av vattnet och blanda pastan med de stekta kantarellerna. Strö över riven parmesan och lite hackad persilja.

Relaterat

Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages