Ravioli med smörstekta kantareller

/5

Ingredienser

1 paket
2 msk
2 dl
kantareller
50 g
riven parmesan
salt och peppar
persilja
  • 1 paket

    Gustamente ravioli ricotta och spenat

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja med smörsmak

  • 2 dl

    kantareller

  • 50 g

    riven parmesan

  • salt och peppar

  • persilja

Ravioli med smörstekta kantareller

Gör det lätt för dig med färdig färsk och fylld ravioli med ricotta och spenat. Med smörstekta kantareller får du snabbt en härlig måltid. Gustamente ravioli är dessutom glutenfri och kan förvaras länge i rumstemperatur.

Gör så här

  1. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull.
  2. Rensa kantarellerna (eller tina frysta kantareller). Stek i rapsolja tills svampen får färg och blir mjuk. Salta och peppra.
  3. Häll i pastan i det kokande vattnet och låt sjuda 3-4 minuter.
  4. Häll av vattnet och blanda pastan med de stekta kantarellerna. Strö över riven parmesan och lite hackad persilja.

Relaterat

Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…
Gustamente ravioli med ricotta och spenat är en glutenfri färsk äggpasta som genom…

Att dricka till

Gauloise Ambrée är ett belgiskt hantverksöl som passar till ljust kött, vegetaris…
Österrikiskt fylligt rött vin från Weingut Jamek i Dac-området Wachau, en produce…
Störtebeker Bernstein Weizen är ett tyskt veteöl med fruktig, balanserad smak.…

Relaterat

Forratt Huvudratt Kantareller Bondbonor
Bondbönor är en lite förbisedd delikatess. Bönorna är matiga med en nötaktig smak. Kanske skördar du dem själv eller så hittar du dem på…
Forratt Huvudratt Sallad Parmaskinka Marinerad Vitlök Parmesan
Bjud på en lyxig sallad till förrätt eller lunch. Toppa med parmaskinka och parmesanost och marinerad vitlök. Du smaksätter salladen enkelt och bekvämt direkt…
Forratt Huvudratt Svampsoppa Soppa Svamp Kantareller
Höstens gula guld förvandlas till en mustig soppa som får fin smak från vitt vin och generöst med grädde. Servera i små skålar som…