Ravioli med smörstekta kantareller

/5

Ingredienser

1 paket
2 msk
2 dl
kantareller
50 g
riven parmesan
salt och peppar
persilja
  • 1 paket

    Gustamente ravioli ricotta och spenat

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja med smörsmak

  • 2 dl

    kantareller

  • 50 g

    riven parmesan

  • salt och peppar

  • persilja

Ravioli med smörstekta kantareller

Gör det lätt för dig med färdig färsk och fylld ravioli med ricotta och spenat. Med smörstekta kantareller får du snabbt en härlig måltid. Gustamente ravioli är dessutom glutenfri och kan förvaras länge i rumstemperatur.

Gör så här

  1. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull.
  2. Rensa kantarellerna (eller tina frysta kantareller). Stek i rapsolja tills svampen får färg och blir mjuk. Salta och peppra.
  3. Häll i pastan i det kokande vattnet och låt sjuda 3-4 minuter.
  4. Häll av vattnet och blanda pastan med de stekta kantarellerna. Strö över riven parmesan och lite hackad persilja.