Självklart häller vi öl i vår mustiga huvudrätt! Denna belgiska köttgryta reds av med torkat bröd istället för mjöl. Serverar du dessutom pommes frites till får du pluspoäng av vilken belgare som helst!
1,5 kg | grytbitar av nötkött |
0,5 dl | |
2 | stora gula lökar |
4 dl | öl, gärna samma som ska drickas till |
1 msk | farinsocker |
2 tsk | salt |
1 msk | vinäger |
1 | lagerblad |
0,5 tsk | timjan |
2 tsk | dijonsenap |
1 dl | halvtorrt smulat bröd |
1,5 kg
grytbitar av nötkött
0,5 dl
Kloka rapsstekolja med eller utan smörsmak
2
stora gula lökar
4 dl
öl, gärna samma som ska drickas till
1 msk
farinsocker
2 tsk
salt
1 msk
vinäger
1
lagerblad
0,5 tsk
timjan
2 tsk
dijonsenap
1 dl
halvtorrt smulat bröd
Självklart häller vi öl i vår mustiga huvudrätt! Denna belgiska köttgryta reds av med torkat bröd istället för mjöl. Serverar du dessutom pommes frites till får du pluspoäng av vilken belgare som helst!
© 2025 Heba food & beverages