Juice Tropic Dream Passion
Juice Tropic Dream Passion
Juice Tropic Dream Passion

Tropic Dream Passion

Art.nr: 25310

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exotiska passionsfruktsdryck blandad med solmogna apelsiner passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Producent
Tropic Dream
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, fruktjuice* 20% (apelsin-, äpple-, passion-, citronjuice), socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, naturliga aromämnen, antioxidationsmedel: askorbinsyra, färgämne: betakaroten. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.

Energi |200 kJ / 47 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | <0,1 g
Kolhydrater | 11 g
Varav från socker | 11 g
Protein | <0,5 g
Salt | <0,01 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151685
Hemköp, Willys, Citygross | 101409358

Passar till

Passar som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Populära produkter från Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…
Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…

Relaterade drinkar

Drinkar Passion Spritz
Tropic Dream Passion är en exotisk fruktdryck med smak av passionsfrukt och solmogna apelsiner. Blanda med bubblande prosecco till en svalkande och festlig drink….
Drinkar Passion Bellini
Bellini är en av Italiens mest kända cocktails och görs traditionellt på Prosecco och persikor. Vår Bellini har smak av härlig tropisk passionsfrukt och du…
Drinkar Passion Ice Tea
Iste är lätt att göra själv. Varianten med smak av passionsfrukt är populär. Här har vi använt färsk passionsfrukt för att få lite extra…
Drinkar Passion Lemonade
Här kommer en härligt syrlig lemonad att svalka sig med när det är varmt ute – eller inne. Med färsk passionsfrukt och lime får…

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri drink eller en läcker exotisk fruktdryck från Tropic Dream som produceras i Sverige.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.