Juice Tropic Dream Passion
Juice Tropic Dream Passion
Juice Tropic Dream Passion

Tropic Dream Passion

Art.nr: 25310

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exotiska passionsfruktsdryck blandad med solmogna apelsiner passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Producent
TROPIC DREAM
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, fruktjuice* 20% (apelsin-, äpple-, passion-, citronjuice), socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, naturliga aromämnen, antioxidationsmedel: askorbinsyra, färgämne: betakaroten. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.

Energi |200 kJ / 47 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | <0,1 g
Kolhydrater | 11 g
Varav från socker | 11 g
Protein | <0,5 g
Salt | <0,01 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151685
Hemköp, Willys, Citygross | 101409358

Passar till

Passar som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Populära produkter från Tropic Dream

Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…

Relaterade drinkar

Drinkar Passion Spritz
Tropic Dream Passion är en exotisk fruktdryck med smak av passionsfrukt och solmogna apelsiner. Blanda med bubblande prosecco till en svalkande och festlig drink….
Drinkar Passion Bellini
Bellini är en av Italiens mest kända cocktails och görs traditionellt på Prosecco och persikor. Vår Bellini har smak av härlig tropisk passionsfrukt och du…
Drinkar Passion Ice Tea
Iste är lätt att göra själv. Varianten med smak av passionsfrukt är populär. Här har vi använt färsk passionsfrukt för att få lite extra…
Drinkar Passion Lemonade
Här kommer en härligt syrlig lemonad att svalka sig med när det är varmt ute – eller inne. Med färsk passionsfrukt och lime får…

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri cocktail eller en läcker exotisk fruktdryck utan tillsatt socker från Tropic Dream.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är en serie alkoholfria cocktails och exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Fruktdrycker utan tillsatt socker
Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka. Välj mellan fräsch tropisk smak av söt ananas eller lite mer sötsyrlig passionsfrukt. Fruktdryckerna passar till frukost, till måltider, till helgmyset och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

Alkoholfria drinkar
De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. I sortimentet finns Strawberry Daiquiri med jordgubbar och lime som även kan frysas till en svalkande sommardrink. Piña Colada är en tropisk klassiker med ananas och kokos. Eller välj en läskande Mojito med smak av lime och mynta.

Exotiskt och alkoholfritt

Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka.

De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.