Grönkålschips med rapsolja

/5

Ingredienser

200 g
grönkål
2 msk
flingsalt
  • 200 g

    grönkål

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja med smörsmak

  • flingsalt

Grönkålschips med rapsolja

Njut av grönkålschips som nyttiga chips eller som tillbehör. Grönkål innehåller både c-vitamin och järn. Grönkålschipsen blir härligt frasiga när du rostar dem i Kloka rapsstekolja i ugnen. Du måste prova!

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skölj och riv grönkålen i bitar. Torka kålen noga med hushållspapper.
  3. Blanda kål och rapsstekolja i en skål.
  4. Fördela luftigt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen 5-10 minuter tills kålen är spröd och torr. Kolla så det inte bränner!
  5. Strö över flingsalt innan servering.