Den här goda risotton blir härligt krämig och riset får gärna ha kvar lite kärna som ger tuggmotstånd. Servera med stekta färska champinjoner som får fin smak och yta av Kloka rapsstekolja med smörsmak.
2 | schalottenlökar |
1 | vitlöksklyfta |
0,5 dl | |
9 dl | grönsaksbuljong |
3 dl | arborioris |
2 dl | vitt vin |
250 g | färska champinjoner |
2 dl | riven parmesanost |
1 kruka | bladpersilja |
salt och nymalen svartpeppar |
2
schalottenlökar
1
vitlöksklyfta
0,5 dl
Kloka rapsstekolja med smörsmak
9 dl
grönsaksbuljong
3 dl
arborioris
2 dl
vitt vin
250 g
färska champinjoner
2 dl
riven parmesanost
1 kruka
bladpersilja
salt och nymalen svartpeppar
Den här goda risotton blir härligt krämig och riset får gärna ha kvar lite kärna som ger tuggmotstånd. Servera med stekta färska champinjoner som får fin smak och yta av Kloka rapsstekolja med smörsmak.
© 2024 Heba food & beverages