Med rostade tomater får tomatsoppan ett extra djup. Skär bara tomater och andra grönsaker i bitar, ringla över rikligt med rapsstekolja och skjutsa in i ugnen. Sedan mixar du alltihop och tillsätter grönsaksbuljong. Klart!
400 g | färska tomater |
2 | röda paprikor |
2 | lökar |
1 | hel vitlök |
1 dl | |
salt och peppar | |
1 tsk | chiliflakes |
1 tsk | oregano |
1 | grönsaksbuljongtärning |
4 dl | vatten |
färsk basilika |
400 g
färska tomater
2
röda paprikor
2
lökar
1
hel vitlök
1 dl
Kloka rapsstekolja med smörsmak
salt och peppar
1 tsk
chiliflakes
1 tsk
oregano
1
grönsaksbuljongtärning
4 dl
vatten
färsk basilika
Med rostade tomater får tomatsoppan ett extra djup. Skär bara tomater och andra grönsaker i bitar, ringla över rikligt med rapsstekolja och skjutsa in i ugnen. Sedan mixar du alltihop och tillsätter grönsaksbuljong. Klart!
© 2025 Heba food & beverages