Matjessill i rapsoljemarinad

/5

Ingredienser

400 g
matjessill i bitar
1
rödlök
1
vitlöksklyfta
1 dl
hackad dill
1 dl
2 msk
vitvinsvinäger
salt och peppar
  • 400 g

    matjessill i bitar

  • 1

    rödlök

  • 1

    vitlöksklyfta

  • 1 dl

    hackad dill

  • 1 dl

    Kloka Rapsolja neutral KRAV

  • 2 msk

    vitvinsvinäger

  • salt och peppar

Matjessill i rapsoljemarinad

Prova något nytt på midsommarbordet i år. Marinera matjessillen med Kloka rapsolja, rödlök, vitlök, dill och lite vinäger. Marinaden är enkel att göra och ger sillen ett extra lyft. Testa själv!

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Skala och hacka lök och vitlök fint. Hacka dillen.
  2. Blanda olja, vinäger, salt och peppar till en dressing.
  3. Vänd ner sillen i marinaden.