Sallad med parmaskinka, parmesan och marinerad vitlök

/5

Ingredienser

150 g
lufttorkad parmesanskinka
100 g
hyvlad parmesanost
1 påse
blandad sallad
2 msk
Balsamvinäger
  • 150 g

    lufttorkad parmesanskinka

  • 100 g

    hyvlad parmesanost

  • 1 påse

    blandad sallad

  • 2 msk

    marinerade vitlöksklyftor

  • Goccia d´Oro olivolja extra virgin

  • Balsamvinäger

Sallad med parmaskinka, parmesan och marinerad vitlök

Bjud på en lyxig sallad till förrätt eller lunch. Toppa med parmaskinka och parmesanost och marinerad vitlök. Du smaksätter salladen enkelt och bekvämt direkt på tallriken med olivolja på sprayflaska från Goccia d´Oro. Smart!

Gör så här

  1. Lägg upp salladen på ett fat.
  2. Fördela skinka och hyvlad parmesanost och toppa med marinerade vitlöksklyftor.
  3. Spraya med olivolja direkt på tallriken och ringla över balsamvinäger.

Relaterat

Sätt fram olivoljan på bordet och låt var och en spraya på sin egen maträtt. Äkta kall…

Att dricka till

at-002-009
Freeze är ett fruktigt öl med balanserad beska och sötma. Det är dessutom både glute…
Österrikiskt fylligt rött vin från Weingut Jamek i Dac-området Wachau, en produce…
Ottakringer Helles är ett ljust lageröl från Österrike. Smaken är välbalanserad m…

Relaterat

Sas Vitlok Marinerad
Mjäll marinerad och kryddoftande vitlök kan användas till mycket. Som tillbehör till grillat, att toppa sallader med eller som en liten smårätt på buffén….
Forratt Huvudratt Sallad Kantareller Parmesan
Toppa salladen med smörstekta kantareller och riven parmesan. En underbar kombination som passar att göra med de tidiga sommarkantarellerna och även på höstkanten….
Forratt Grillad Persika Mozzarella Spenat Valnotter
När grillsäsongen är här lägger vi gärna en frukt på grillen och kallar det sallad! Kombinera med färsk spenat, mozzarella och strö några valnötter…
Forratt Sallad Ruccola Valnotter Adelost Paron
Här får krämig ädelost sällskap av päron och valnötter i en härlig sallad. Du smaksätter salladen enkelt och bekvämt med olivolja på sprayflaska från…