Frasiga snittar med rökt lax och skinka passar bra till fördrinken eller som en liten förrätt. Stek brödet i Kloka rapsstekolja med smörsmak. Då får det fin färg och smak. Ett tips är att använda pepparkaksform för att få en fin snits på brödet!
16 skivor | vitt bröd |
8 skivor | rökt lax |
16 skivor | kokt skinka |
120 g | ädelost, t ex St Agur |
120 g | fast, smakrik ost, t ex Emmentaler |
16 skivor
vitt bröd
Kloka rapsstekolja med smörsmak att steka i
8 skivor
rökt lax
16 skivor
kokt skinka
120 g
ädelost, t ex St Agur
120 g
fast, smakrik ost, t ex Emmentaler
2 | fikon |
1 | citron |
bladpersilja |
2
fikon
1
citron
bladpersilja
Frasiga snittar med rökt lax och skinka passar bra till fördrinken eller som en liten förrätt. Stek brödet i Kloka rapsstekolja med smörsmak. Då får det fin färg och smak. Ett tips är att använda pepparkaksform för att få en fin snits på brödet!
© 2025 Heba food & beverages