Ett ljuvligt litet tilltugg till drinken eller till glöggpartyt. Rosta bara några skivor vitt bröd i ugnen och toppa sedan med den italienska färskosten ricotta, tunna skivor av päron och rostade hasselnötter. Så gott!
1 st | stor baguette |
0,5 dl | |
200 g | ricotta eller annan färskost |
2 st | mogna päron |
1,5 dl | hasselnötter |
6 msk | fikonmarmelad |
Färsk timjan till dekoration |
1 st
stor baguette
0,5 dl
Kloka rapsstekolja med smörsmak
200 g
ricotta eller annan färskost
2 st
mogna päron
1,5 dl
hasselnötter
6 msk
fikonmarmelad
Färsk timjan till dekoration
Ett ljuvligt litet tilltugg till drinken eller till glöggpartyt. Rosta bara några skivor vitt bröd i ugnen och toppa sedan med den italienska färskosten ricotta, tunna skivor av päron och rostade hasselnötter. Så gott!
© 2024 Heba food & beverages