Här är ett annorlunda tillbehör till grillad lax som du kanske inte har testat förut. Krabbköttet är milt och går lite åt det söta hållet och får fantastisk smak ihop med citron och rikligt med hackad persilja och lite majonnäs.
600 g | laxfilé med skinn |
0,5 dl | |
salt och peppar | |
citron |
600 g
laxfilé med skinn
0,5 dl
Kloka rapsstekolja med smörsmak
salt och peppar
citron
300 g
krabbkött (färskt eller från burk)
3 msk
majonnäs
3 msk
hackad bladpersilja
0,5
citron (rivet skal plus saften)
salt och peppar
300 g | krabbkött (färskt eller från burk) |
3 msk | |
3 msk | hackad bladpersilja |
0,5 | citron (rivet skal plus saften) |
salt och peppar |
Här är ett annorlunda tillbehör till grillad lax som du kanske inte har testat förut. Krabbköttet är milt och går lite åt det söta hållet och får fantastisk smak ihop med citron och rikligt med hackad persilja och lite majonnäs.
Krabbsalsa:
Grillad lax:
© 2024 Heba food & beverages