Goda tillbehör till kräftskivan

Dela med dig:

Damma av partyhatten och lägg upp de härligt röda nykokta kräftorna på ett vackert fat. Ställ fram några goda pajer och gör en god kall sås att doppa skaldjuren i. Kräftfesten kan börja!


VÄSTERBOTTENPAJ

En klassiker till kräftskivan men lika god till vilken buffé som helst! Här är ett recept med en äggfri pajdeg som bakas på rapsolja. Paj är bra bjudmat med en krispig sallad och något gott i glaset.

> Till receptet


AIOLI

Kan du göra majonnäs, så kan du göra aioli! Det är bara att tillsätta pressad vitlök så är såsen klar. Många vågar inte göra egen majonnäs av rädsla att den ska skära sig. Med Kloka rapsolja blir resultatet perfekt!

> Till receptet


KRÄMIG OST- OCH SKINKPAJ

Den allra godaste pajen har ett sprött pajskal och ett krämigt inre. Vårt pajskal innehåller rapsolja istället för smör vilket gör den frasig och fin. En klassisk ost- och skinkpaj passar till många tillfällen, som en snabb lunch, en enkel kvällsrätt eller på buffén. Servera med en fräsch grönsallad och ett glas öl eller vin.

> Till receptet

Relaterat

Kraftor Ol
Kräftmånaden är här och vi vill gärna tipsa om hur du ska tänka kring vilka drycker som passar bäst till kräftkalaset. Öl eller vitt…