Damma av partyhatten och lägg upp de härligt röda nykokta kräftorna på ett vackert fat. Ställ fram några goda pajer och gör en god kall sås att doppa skaldjuren i. Kräftfesten kan börja!
VÄSTERBOTTENPAJ
En klassiker till kräftskivan men lika god till vilken buffé som helst! Här är ett recept med en äggfri pajdeg som bakas på rapsolja. Paj är bra bjudmat med en krispig sallad och något gott i glaset.
AIOLI
Kan du göra majonnäs, så kan du göra aioli! Det är bara att tillsätta pressad vitlök så är såsen klar. Många vågar inte göra egen majonnäs av rädsla att den ska skära sig. Med Kloka rapsolja blir resultatet perfekt!
KRÄMIG OST- OCH SKINKPAJ
Den allra godaste pajen har ett sprött pajskal och ett krämigt inre. Vårt pajskal innehåller rapsolja istället för smör vilket gör den frasig och fin. En klassisk ost- och skinkpaj passar till många tillfällen, som en snabb lunch, en enkel kvällsrätt eller på buffén. Servera med en fräsch grönsallad och ett glas öl eller vin.