Piffa till färdig färsk fylld ravioli med en läcker tomatsås och gratinera i ugnen. Strö över färsk basilika och servera rykande het.
1 paket | |
2 msk | hackad gul lök |
1 | tunt skivad vitlöksklyfta |
2 msk | |
0,5 dl | vitt vin |
100 g | krossade tomater från burk |
1 nypa | socker |
1 tsk | timjan |
salt och peppar | |
1 dl | riven parmesanost |
färsk basilika |
1 paket
Gustamente ravioli ricotta och spenat
2 msk
hackad gul lök
1
tunt skivad vitlöksklyfta
2 msk
Kloka rapsstekolja smörsmak
0,5 dl
vitt vin
100 g
krossade tomater från burk
1 nypa
socker
1 tsk
timjan
salt och peppar
1 dl
riven parmesanost
färsk basilika
Piffa till färdig färsk fylld ravioli med en läcker tomatsås och gratinera i ugnen. Strö över färsk basilika och servera rykande het.
© 2024 Heba food & beverages