Griljerad julskinka tillhör det klassiska julbordet. Kloka rapsstekolja blandas med senap, äggula och honung och hjälper ströbrödet att fästa under tillagningen. Griljera skinkan på hög värme tills ströbrödet blir krispigt gyllenbrunt.
1 | skinka, förkokt ca 2 kilo |
0,5 dl | |
0,5 dl | |
2 | äggulor |
2 tsk | honung |
1.5 dl | ströbröd |
20 st | kryddnejlikor |
1
skinka, förkokt ca 2 kilo
0,5 dl
Kloka rapsstekolja med smörsmak
0,5 dl
julsenap
2
äggulor
2 tsk
honung
1.5 dl
ströbröd
20 st
kryddnejlikor
Griljerad julskinka tillhör det klassiska julbordet. Kloka rapsstekolja blandas med senap, äggula och honung och hjälper ströbrödet att fästa under tillagningen. Griljera skinkan på hög värme tills ströbrödet blir krispigt gyllenbrunt.
© 2024 Heba food & beverages