Gör en god paj med de härligt gula kantarellerna. Prova gärna att göra pajdeg med rapsolja i stället för smör. Den blir spröd och fin och håller ihop bra med vårt recept. Servera med en sallad eller sätt pajen på buffébordet.
3 dl | vetemjöl |
1 dl | |
1 | ägg |
0,5 tsk | salt |
2 msk | vatten |
3 dl
vetemjöl
1 dl
Kloka rapsstekolja med smörsmak
1
ägg
0,5 tsk
salt
2 msk
vatten
1 liter
färska kantareller (ca 300 g frysta)
1
gul lök
0,5 dl
Kloka rapsstekolja med smörsmak
150 g
riven smakrik ost, t ex västerbottenost
salt och peppar
1 liter | färska kantareller (ca 300 g frysta) |
1 | gul lök |
0,5 dl | |
150 g | riven smakrik ost, t ex västerbottenost |
salt och peppar |
3 | ägg |
3 dl | vispgrädde |
0,5 tsk | cayennepeppar eller chiliflakes |
1 tsk | salt |
3
ägg
3 dl
vispgrädde
0,5 tsk
cayennepeppar eller chiliflakes
1 tsk
salt
Gör en god paj med de härligt gula kantarellerna. Prova gärna att göra pajdeg med rapsolja i stället för smör. Den blir spröd och fin och håller ihop bra med vårt recept. Servera med en sallad eller sätt pajen på buffébordet.
© 2024 Heba food & beverages