Grillad kyckling är mångas favorit. Vi gör det enkelt och penslar med Kloka rapsstekolja med smörsmak och kryddar med chili och vitlök. En fräsch grekisk sallad med fetaost, gurka, tomat och oliver samt tzatziki passar bra till.
500 g | kycklingfilé |
0,5 dl | |
1 | pressad vitlöksklyfta |
2 krm | chili flakes |
salt och peppar |
500 g
kycklingfilé
0,5 dl
Kloka rapsstekolja smörsmak
1
pressad vitlöksklyfta
2 krm
chili flakes
salt och peppar
1
gurka
4
tomater
150 g
fetaost
kalamataoliver
0,5 dl
Kloka rapsolja naturell
1 msk
röd- eller vitvinsvinäger
salt och peppar
balsamvinäger, balsamico
1 | gurka |
4 | tomater |
150 g | fetaost |
kalamataoliver | |
0,5 dl | |
1 msk | röd- eller vitvinsvinäger |
salt och peppar | |
balsamvinäger, balsamico |
5 dl | grekisk yoghurt |
1 | gurka |
2 | pressade vitlöksklyftor |
2 msk | vitvinsvinäger |
2 msk | |
salt och peppar | |
1 msk | finhackad dill (valfritt) |
5 dl
grekisk yoghurt
1
gurka
2
pressade vitlöksklyftor
2 msk
vitvinsvinäger
2 msk
Kloka rapsolja naturell
salt och peppar
1 msk
finhackad dill (valfritt)
Grillad kyckling är mångas favorit. Vi gör det enkelt och penslar med Kloka rapsstekolja med smörsmak och kryddar med chili och vitlök. En fräsch grekisk sallad med fetaost, gurka, tomat och oliver samt tzatziki passar bra till.
© 2024 Heba food & beverages