Fyra värmande drycker för stora och små

Dela med dig:

Här är fyra härliga recept med Finnerödja ekologiska och KRAV-märkta bärdrycker som värmer gott efter en kylig långpromenad. Du kan också ta med den rykande varma drycken i en termos ut i skidbacken!

På vintern passar en varm och god dryck extra bra. Finnerödja ekologiska bärdrycker kommer direkt från skog och mark och passar bra att värma. Njut dem som de är eller inspireras av våra goda recept.

Flera smaker

Finnerödja bärdrycker finns i flera härliga smaker – blåbär, lingon, tranbär och havtorn. Alla bär växer vilt och vi tillsätter inga konstigheter i drycken. Finnerödja bärdrycker är goda som kylda törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Bara att värma

På vintern smakar det bra med en varm bärdoftande dryck. Du kan värma Finnerödja bärdrycker som de är och ta med ut i skidbacken eller på utflykten. Eller njut dryckerna hemma i soffan när du kommer hem. Du kan också tillsätta lite extra råsocker och kryddor för att sätta ännu mer smak på drycken. Här kommer några goda recept att prova i vinter!

Fyra recept på goda värmande drycker


Lingonvärme

Den här drycken får oss att tänka på barndomens varma saft som smakade så gudomligt gott efter en runda på skridskoisen eller i pulkabacken. Lite mer vuxen smak blir det med lingondryck.

> Till receptet


Varm blåbärsdryck

Fyll en termos med varm blåbärsdryck och ta med på utflykten. Så håller du dig varm och får extra energi för långa promenader, skidåkning eller lek. Eller njut en kopp framför brasan efteråt. Du väljer själv!

> Till receptet


Tranbärspunch

Är det kallt ute så smakar en varm dryck extra bra. Smaksätt tranbärsdryck med anis, kanel och citron och njut i skenet av brasan.

> Till receptet


Varm havtornsdryck

Havtorn har en lite syrlig smak som smakar exotiskt av passionsfrukt och aprikos. Vi värmer drycken och blandar med honung och kanel. Resultatet blir en underbart gul och doftande dryck som värmer gott en kylig dag.

> Till receptet

Relaterat

Finnerödja Alla Webb Test
Naturliga bärdrycker från skog och mark! Med Finnerödja ekologisk och KRAV-märkt bärdryck i glaset slipper du onödiga tillsatser. Samtidigt bidrar du till en hållbar…

Relaterade produkter

Passar till: Finnerödja KRAV-märkt blåbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt…
Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Finnerödja KRAV-märkt havtornsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Finnerödja KRAV-märkt ekologisk lingondryck är varsamt sötad med ekologiskt soc…