Jul och nyårsdrinkar med Tropic Dream!

Dela med dig:

En vacker, fruktig och välkyld cocktail passar perfekt till julfesten och när det nya året ska skålas in! Med de alkoholfria drinkarna från Tropic Dream skapar du lätt en härlig feststämning. Njut de fruktiga drinkarna som de är eller blanda som du vill. Här får du tips på goda drinkar till jul- och nyårsfirandet.

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige. Drinkarna är klassiska cocktails som passar extra bra till jul och nyår.

Det enklaste sättet att servera en god jul- och nyårscocktail är att hälla upp Tropic Dream i ett vackert glas tillsammans med is. Dekorera med lime, mynta, jordgubbar eller andra frukter eller bär.

Om du vill kan du tillsätta vit rom eller tequila efter smak.

Tre goda drinkar till jul och nyår

Ibland vill man bjuda på en vacker drink som har något lite extra. Då är det enkelt att blanda drinkarna från Tropic Dream med andra ingredienser och skapa eleganta cocktails som sätter extra guldkant på jul- och nyårsfirandet. Här är några förslag!


ROSSINI DREAM. Partyt blir extra festligt med jordgubbsbubbel i glasen. Blanda Tropic Dream Strawberry Daiquiri med mousserande vin eller cider och dekorera med en jordgubbe.

> Till receptet


CINNA-COCO-COLADA. En exotisk drink med smak av kanel – perfekt till jul- och nyårshelgen. Du gör den lätt med Tropic Dream Piña Colada och mandelmjölk och doftar över kanel. Den som vill tillsätter mörk rom.

> Till receptet


CUBAN BUBBLES. Gillar du friska, lime- och myntadoftande drinkar så kommer du att älska den här drinken. Blanda Tropic Dream Mojito med mousserande vin eller sodavatten. Om du vill kan du även tillsätta lite vit rom.

> Till receptet

Tropic Dream – alkoholfria drinkar som produceras i Sverige

Festliga alkoholfria cocktails

Dröm dig bort till varmare breddgrader med alkoholfria cocktails från Tropic Dream. Dessa klassiska drinkar passar lika bra till det festliga jul- och nyårsfirandet som för att bara sätta guldkant på en vanlig vardagskväll.

PINA COLADA är en klassiker med smak av saftig ananas och kokos. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

> Läs mer

STRAWBERRY DAIQUIRI har smak av solvarma jordgubbar och lime. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

> Läs mer

MOJITO är en läcker drink med smak av fräsch mynta och lime. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

> Läs mer

Exotiska fruktdrycker

Prova också de exotiska fruktdryckerna från Tropic Dream! Passion har en härligt sötsyrlig smak, medan mango är lite mer aromatisk.

PASSION är en exotisk dryck med passionsfrukt blandad med solmogna apelsiner. Passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

> Läs mer

MANGO är en exotisk fruktdryck med smak av mango och apelsin. Njut den till frukost, som en god törstsläckare eller blanda till en god och fruktig drink.

> Läs mer

Relaterat

Fler goda drinkar med Tropic Dream

Drinkar Apelsin Mango Passion Julglögg Glögg Jul Varm
Överraska med en gyllengul alkoholfri glögg! Med Tropic Dream Mango gör du enkelt olika drinkar. Den här varma glöggen får sin juliga smak från…
Drinkar Pinacolada Kokos Ananas Hallon
Här är en härligt krämig drink med smak av jordgubbar och banan som passar både stora och små. Det blir som en blandning mellan…
Drinkar Passion Spritz
Tropic Dream Passion är en exotisk fruktdryck med smak av passionsfrukt och solmogna apelsiner. Blanda med bubblande prosecco till en svalkande och festlig drink….
Drinkar Strawberry Mojito Jordgubbar
Mojito är en drink som kan varieras i det oändliga. Här gör vi det enkelt – med Tropic Dream Strawberry daiquiri blir drinken snabbt…

Relaterat

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…