Skåla in det nya året med Tropic Dream!

Dela med dig:

En vacker, fruktig och välkyld drink passar perfekt när det nya året ska skålas in! Med de alkoholfria drinkarna från Tropic Dream skapar du lätt en härlig feststämning. Njut de exotiska drinkarna som de är eller blanda som du vill. Här får du några tips på goda drinkar till nyårsfesten.

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige. Drinkarna är klassiska cocktails som passar extra bra till nyår.

Det enklaste sättet att servera en god nyårscocktail är att hälla upp Tropic Dream i ett vackert glas tillsammans med is. Dekorera med lime, mynta, jordgubbar eller andra frukter eller bär.

Om du vill kan du tillsätta vit rom eller tequila efter smak.

Årets godaste nyårsdrinkar

Ibland vill man bjuda på en vacker drink som har något lite extra. Då är det enkelt att blanda drinkarna från Tropic Dream med andra ingredienser och skapa eleganta cocktails som sätter extra guldkant på nyårsfirandet. Här är några förslag!

ROSSINI DREAM. Partyt blir extra festligt med jordgubbsbubbel i glasen. Blanda Tropic Dream Strawberry Daiquiri med mousserande vin eller cider och dekorera med en jordgubbe.
CINNA-COCO-COLADA. En exotisk drink med smak av kanel – perfekt till jul- och nyårshelgen. Du gör den lätt med Tropic Dream Piña Colada och mandelmjölk och doftar över kanel. Den som vill tillsätter mörk rom.
CUBAN BUBBLES. Gillar du friska, lime- och myntadoftande drinkar så kommer du att älska den här drinken. Blanda Tropic Dream Mojito med mousserande vin eller sodavatten. Om du vill kan du även tillsätta lite vit rom.
FROZEN MARGARITA. Frusna drinkar är populära och Frozen Margarita är en klassiker. Du gör den enklast genom att mixa Margarita med krossad is i en blender. Om du vill så tillsätter du tequila.

Tropic Dream – en serie alkoholfria drinkar som produceras i Sverige

Dröm dig bort till varmare breddgrader med hjälp av de alkoholfria drinkarna från Tropic Dream. Dessa klassiska coktails passar lika bra till det festliga nyårsfirandet som för att bara sätta guldkant på en vanlig vardagskväll.

STRAWBERRY DAIQUIRI. Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvarma jordgubbar och lime. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.
MOJITO. Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

MARGARITA. Tropic Dream Margarita är en alkoholfri exotisk drink med smak av aromatisk lime. Njut drinken som den är eller blanda med tequila.
PINA COLADA. Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Fler drinkar med Tropic Dream

Drinkar Apelsin Mango Passion Julglögg Glögg Jul Varm
Överraska med en gyllengul alkoholfri glögg! Med Tropic Dream Mango gör du enkelt olika drinkar. Den här varma glöggen får sin juliga smak från…
Drinkar Pinacolada Kokos Ananas Hallon
Drinken Piña Colada uppfanns på Hilton i San Juan i Puerto Rico och är landets officiella drink. Piña colada betyder egentligen “ananasjuice”, men som…
Drinkar Strawberry Mojito Jordgubbar
Mojito är en drink som kan varieras i det oändliga. Här gör vi det enkelt – med Tropic Dream Strawberry daiquiri blir drinken snabbt…
Drinkar Passion Ice Tea
Iste är lätt att göra själv. Varianten med smak av passionsfrukt är populär. Här har vi använt färsk passionsfrukt för att få lite extra…

Relaterat

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Margarita är en alkoholfri exotisk drink med smak av aromatisk lime. D…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…