Kryddigt, kladdigt och så gott att man vill äta med fingrarna. Revben med asiatisk touch är en ren succé! Servera med grillad majs – och förstås en god öl i glaset.
1,5 kilo | tjocka revbensspjäll av fläskkött |
1 msk | femkryddor |
2 msk | honung |
1,5 kilo
tjocka revbensspjäll av fläskkött
1 msk
femkryddor
2 msk
honung
4 msk
risvinäger
3 msk
soja
1 tsk
sesamolja
2 msk
honung
1
kanelstång i bitar
1
stjärnanis
5 cm
färsk ingefära, tunt skivad
4
schalottenlökar
2
färska chilifrukter
0,5 dl
Kloka rapsstekolja
4
grovhackade salladslökar
4 msk | risvinäger |
3 msk | soja |
1 tsk | sesamolja |
2 msk | honung |
1 | kanelstång i bitar |
1 | stjärnanis |
5 cm | färsk ingefära, tunt skivad |
4 | schalottenlökar |
2 | färska chilifrukter |
0,5 dl | |
4 | grovhackade salladslökar |
Kryddigt, kladdigt och så gott att man vill äta med fingrarna. Revben med asiatisk touch är en ren succé! Servera med grillad majs – och förstås en god öl i glaset.
Tips! Hittar du inte femkryddor i din butik, så kan du testa att blanda lika delar av följande kryddor: fänkål, kanel, ingefära, stjärnanis och kryddnejlika.
© 2024 Heba food & beverages