En härligt saftig och krispig julsallad med rödkål och äpplen sätter färg på julbordet. Med en härligt sötsyrlig dressing smaksatt med tranbärsdryck, senap och ingefära blir salladen snabbt en ny favorit. Prova själv!
1/4 | rödkålshuvud |
1 | stor morot |
3 | röda äpplen |
Pekannötter eller valnötter | |
Persilja |
1/4
rödkålshuvud
1
stor morot
3
röda äpplen
Pekannötter eller valnötter
Persilja
5 msk
Kloka rapsstekolja naturell
1 tsk
dijonsenap
3 msk
flytande honung
0,5 dl
äppelcidervinäger
0,5 dl
Finnerödja tranbärsdryck
1 msk
färsk, riven ingefära
salt och peppar
5 msk | |
1 tsk | dijonsenap |
3 msk | flytande honung |
0,5 dl | äppelcidervinäger |
0,5 dl | |
1 msk | färsk, riven ingefära |
salt och peppar |
En härligt saftig och krispig julsallad med rödkål och äpplen sätter färg på julbordet. Med en härligt sötsyrlig dressing smaksatt med tranbärsdryck, senap och ingefära blir salladen snabbt en ny favorit. Prova själv!
© 2024 Heba food & beverages