Ibland vill man inte krångla till matlagningen. Krydda laxfiléer med doftande örter och citron. Ringla över rapsstekolja, sätt in i ugnen och servera sedan med sallad och grönsaker. Enkelt och gott!
4 | laxfiléer i portionsstorlek |
0,5 dl | |
1 msk | flingsalt |
2 tsk | chiliflakes |
2 tsk | finhackade örtkryddor, t ex dill, timjan, basilika, persilja eller motsvarande mängd torkade örter |
0,5 tsk | råsocker |
2 | citroner |
4
laxfiléer i portionsstorlek
0,5 dl
Kloka rapsstekolja
1 msk
flingsalt
2 tsk
chiliflakes
2 tsk
finhackade örtkryddor, t ex dill, timjan, basilika, persilja eller motsvarande mängd torkade örter
0,5 tsk
råsocker
2
citroner
Ibland vill man inte krångla till matlagningen. Krydda laxfiléer med doftande örter och citron. Ringla över rapsstekolja, sätt in i ugnen och servera sedan med sallad och grönsaker. Enkelt och gott!
© 2024 Heba food & beverages