Bakning, Efterrätt Porterkladdkaka Har du inte provat öl och choklad tillsammans förut, så har du något trevligt att se fram emot. Varför inte börja med den här… Läs mer
Såser Ranch dressing Den här dressingen passar utmärkt till sallader av olika slag, men är också en klassiker till friterat. Med sin milda, lätt vitlöksdoftande och örtiga… Läs mer
Huvudrätt, Såser Rimmad ugnsbakad torskrygg med varm grönsaksspaghetti och citronolja Har du inte testat att rimma torsken innan du tillagar den förut, är det dags nu! Resultatet är slående – torsken blir ljuvligt vit… Läs mer
Såser Röd pesto med basilika och soltorkad tomat Röd pesto får sin färg och smak från soltorkade tomater. I klassisk pesto använder man pinjenötter, men du kan välja det du har hemma,… Läs mer
Huvudrätt Rösti med Geschnetzeltes – skinkgryta med champinjoner och grädde Rösti med riven potatis är både gott och enkelt att göra. Röstin blir frasig och fin när man steker den i rapsolja. Välj gärna… Läs mer
Huvudrätt Scaloppine al limone – Kalvfilé med citron Scaloppine al limone – en fräsch och lätt kötträtt med smak av citron, är en härlig italiensk klassiker. Får du inte tag på kalvfilé så… Läs mer
Förrätt, Huvudrätt Scarpaccia – ugnspannkaka med squash Scarpaccia är som en tunn ugnspannkaka toppad med squash och smaksatt med basilika som bakas i ugnen. Den kanske inte ser så speciell ut,… Läs mer
Huvudrätt Smashad hamburgare Har du testat att smasha hamburgare? Tro oss, du kommer inte att vilja göra på något annat sätt efter att du har provat. Det… Läs mer
Förrätt Smörrebröd med rökt makrill, lax och rostbiff Ibland vill man bara ha något enkelt till lunch eller som en lättare kvällsrätt. Gör som våra danska grannar i söder – lägg några… Läs mer
Förrätt, Huvudrätt Spenatfrittata med fetaost Inget är så lätt att laga och så gott och mättande som en matig omelett. Vi lägger till spenat och fetaost och får en… Läs mer
Huvudrätt Stekt laxfilé med grönsaksfräs och polenta Polenta görs av majs och används ofta som tillbehör till fisk i Italien. Låt laxen bli precis lagom genomstekt så att den fortfarande känns… Läs mer
Huvudrätt Sticky ribs – asiatiska revben Kryddigt, kladdigt och så gott att man vill äta med fingrarna. Revben med asiatisk touch är en ren succé! Servera med grillad majs –… Läs mer