Goda och nyttiga grönsaksbiffar blir härligt frasiga när de steks i KLOKA rapsstekolja. Med rapsstekoljan blir stekytan fin samtidigt som du slipper stänk från den varma oljan. Servera gärna en svalkande sås med yoghurt och vitlök till biffarna.
1 | morot |
1 | palsternacka |
1 | squash |
2 | ägg |
0,5 dl | ströbröd |
4 msk | |
1 tsk | chiliflakes |
1 tsk | salt |
1 krm | peppar |
persilja | |
1 dl |
1
morot
1
palsternacka
1
squash
2
ägg
0,5 dl
ströbröd
4 msk
Kloka rapsstekolja med smörsmak
1 tsk
chiliflakes
1 tsk
salt
1 krm
peppar
persilja
1 dl
Kloka rapsstekilja med smörsmak
2 dl
yoghurt
0,5 dl
rapsstekolja
1
vitlöksklyfta, pressad
salt och peppar
persilja
2 dl | yoghurt |
0,5 dl | rapsstekolja |
1 | vitlöksklyfta, pressad |
salt och peppar | |
persilja |
Goda och nyttiga grönsaksbiffar blir härligt frasiga när de steks i KLOKA rapsstekolja. Med rapsstekoljan blir stekytan fin samtidigt som du slipper stänk från den varma oljan. Servera gärna en svalkande sås med yoghurt och vitlök till biffarna.
© 2024 Heba food & beverages