Drinkar direkt från skog och mark

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på email
Dela på twitter

Skapa härliga, festliga drinkar för många gäster med Finnerödja bärdrycker. Dryckerna innehåller skogens bär och bara lite råsocker för smakens skull. Bjud på ett läckert bål med en god bärdryck och klirrande isbitar. Eller blanda till en spännande drink med bärdryck som bas. Här får du goda tips!

Finnerödja bärdrycker produceras i Sverige. Bärdryckerna finns i flera härliga smaker – blåbär, lingon, tranbär, havtorn och granatäpple.

Naturliga smaker

För oss är det viktigt att smaken av bär ska vara så naturlig som möjlig. Lingon och blåbär plockas vilt i Sverige, medan övriga bär kommer från norra Europa. Bärdryckerna är dessutom KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt råsocker och helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel.

Hållbart och KRAV-märkt

Med KRAV-märkt bärdryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till bättre sociala villkor. KRAV-märkt bärdryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen eller jobbar i bär- och fruktodlingarna. I en förädlad produkt, till exempel KRAV-märkt bärdryck, är inte bara bären KRAV-märkta, utan alla ingredienser är producerade enligt KRAV:s regler och inga onödiga tillsatser har använts.

Fem smaker – två storlekar

Finnerödja bärdrycker finns i fem smaker och kommer i två storlekar. Tranbär, blåbär och granatäpple finns både som drickfärdiga 1-litersförpackningar och 200 ml koncentrat som ger 1 liter färdig bärdryck. Havtorn finns i 1-litersförpackning och lingon i 200 ml koncentrat.

Läs mer om Finnerödja bärdrycker här.

Recept

Här är några utvalda bål och drinkar som passar till många. Alla recept är alkoholfria, men du får även förslag på hur du kan blanda med alkohol om du önskar det.
Drinkar Tranbär Sea Breeze Bal
Sea breeze är en välkänd drink med tranbär och grapefrukt. Här är ett recept på ett bål med inspiration från den klassiska drinken som…
Drinkar Blabar Bal Flader
Här är ett läskande bål som passar när man har många gäster. Finnerödja Blåbärsdryck och flädersaft är en härlig kombination i den alkoholfria varianten….
Drinkar Granatapple Bal Mojito
Här är en variant av mojito med spännande smak av granatäpple. Gör en stor sats till festen. Blanda bara Finnerödja granatäppeldryck med Tropic Dream…

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages