Till bords med Heba maj 2021

Dela med dig:

Maj är på ingång och det smakar bra med lätta, fräscha och fruktiga smaker. I den här menyn har vi inspirerats av Asien. Som fördrink bjuder vi på en gyllene havtornsmimosa. När vi sätter oss till bords serveras vackra laxrullar fyllda med färskost, ruccola och citron. Till huvudrätt blir det en japansk schnitzel med en alldeles gudomligt god sås. Vi avslutar med en exotisk superfruktsallad med smak av passionsfrukt.


Meny

Fördrink
Havtornsmimosa

Förrätt
Laxrullar med ruccola och citron
Dryckesförslag: Jamek Rosé
Torrt och fruktigt rosévin från Östserrike

Huvudrätt
Tonkatsu – japansk schnitzel
Dryckesförslag: Schuster Roter Veltliner Altweingarten 2018
Roter veltiner från Österrike

eller
Störtebeker Bernstein-Weizen
Fruktigt veteöl från Tyskland

Efterrätt
Key lime pie