Till bords med Heba sommar 2021

Dela med dig:

I vår 3-rätters sommarmeny samlas eleganta, fruktiga och somriga smaker.

Vi börjar med en fräsch och syrlig drink med tranbär. Till förrätt bjuds det carpaccio på färsk oxfilé med hemslagen majonnäs. Till huvudrätt serveras grillad lax med en spännande krabbsalsa.
Desserten består av en lättbakad tartelette med jordgubbar och vanilj.

Som vanligt tipsar vi också om drycker som passar till menyn.

Glad sommar!


Meny

Fördrink
Sea breeze

Förrätt
Carpaccio med hemlagad majonnäs

Dryckesförslag: Jamek Sekt Brut
Torrt och fruktigt rosévin från Östserrike

eller
Störtebeker Bernstein-Weizen
Fruktigt veteöl från Tyskland

Huvudrätt
Grillad lax med krabbsalsa
Dryckesförslag: Jamek Ried Frauengarten Grüner Veltliner 2019
Friskt och frutigt vitt vin med lite kryddighet från Österrike

eller
Jamek Rosé 2020
Torrt och fruktigt rosévin från Österrike

Efterrätt
Jordgubbstartelletter

Dryckesförslag: Tropic Dream Strawberry Daiquiri
Exotisk fruktdryck med smak av jordgubbar och lime