Våra mest lästa recept på glutenfri pasta
Gustamente ravioli med ricotta och spenat eller tortellini med skinka och parmesan är färsk, fylld pasta som du alltid kan ha hemma. Här är våra mest lästa recept. Hoppas det ska smaka!
Visst kan du äta äkta italiensk pasta fast du måste eller vill äta glutenfritt! Med några paket Gustamente glutenfri fylld italiensk pasta hemma, är det lätt att snabbt få god mat på bordet.
Gustamente produceras i Italien. Det finns två smaker, Ravioli med ricotta & spenat och Tortellini med skinka & parmesan. Båda är glutenfria. Tortellinin är även laktosfri.
Glutenfria Gustamente Ravioli med ricotta & spenat och Tortellini med skinka & parmesan. Tortellinin är även laktosfri.
Den glutenfria fyllda pastan lagar du lätt genom att koka den i lättsaltat vatten i 3-4 minuter. Njut den som den är, eller prova något av våra goda recept.
Här är recepten som våra läsare gillar mest:
1. UGNSBAKAD RAVIOLI MED TOMATSÅS
Piffa till färdig färsk fylld ravioli med en läcker tomatsås och gratinera i ugnen. Strö över färsk basilika och servera rykande het.
2. TORTELLINI MED FÄRSKA TOMATER, ÖRTER, VITLÖK OCH PARMESAN
Färsk fylld pasta med skinka och parmesan blir extra god med färska tomater, vitlök och örter. Lite parmesan på toppen och så är maten serverad på 10 minuter. Buon appetito!
3. RAVIOLI MED FÄRSKA CHAMPINJONER OCH BASILIKA
Gör det lätt för dig med färdig färsk och fylld ravioli med ricotta och spenat. Med färska champinjoner och basilika får du snabbt en härlig måltid med italienska förtecken.
4. TORTELLINI MED ÄKTA ITALIENSK TOMATSÅS
Den goda italienska tomatsåsen lagar vi på färska tomater som får puttra länge för att få den där härligt rustika smaken.