Till Bords med Heba april 2021

Dela med dig:

Våren är äntligen här och det firar vi med en läcker vårmeny. Vi startar med en exotisk mojito som doftar härligt av mynta och lime. Nästan som en liten försmak av efterrätten, en klassisk Key lime pie. Men först bakar vi ett ägg till perfektion och serverar till förrätt. Huvudrätten är en örtstekt kycklingfilé som får sällskap av mjäll sparris och en ljuvlig hollandaise. Som vanligt får du också tips på drycker som passar till menyn. 


Meny

Fördrink
Mojito

Förrätt
Bakat ägg med spenat och pinjenötter
Dryckesförslag: Ottakringer Helles
Ljust lageröl från Österrike

Huvudrätt
Örtstekt kycklingfilé med ångad sparris och hollandaise
Dryckesförslag: Jamek Jochinger Riesling Federspiel 2019 
Riesling från Österrike

Efterrätt
Key lime pie


Relaterat

Drinkar Mojito Lime
I dag är mojito en av världens allra mest populära drinkar. Kombinationen av aromatisk lime, råsocker och fräsch mynta ger en härlig semesterkänsla som…
Forratt Bakat Agg Spenat Pinjenotter
Gräddig spenat möter mjukt ägg och får sällskap av rostade pinjenötter. Resultatet blir en härligt krämig förrätt eller en liten ensamrätt. Hemligheten för att…
Huvudratt Kyckling Sparris Hollandaise
Färska örter och citron sätter smak på de här saftiga kycklingfiléerna. Vi serverar med ångad sparris och en ljuvlig hollandaise. Många drar sig för…
Efterratt Key Lime Pie
Aromatisk och syrlig lime i kombination med krämig och söt kondenserad mjölk. Lägg till en krispig botten som här får ytterligare en smakdimension från…

bakat

Relaterat

Ottakringer Helles är ett ljust lageröl från Österrike. Smaken är välbalanserad m…
Jamek Jochinger Riesling Federspiel 2019 är ett exklusivt vin från Weingut Jamek.…