5 härliga drinkar till midsommar

Dela med dig:

Till midsommar passar det bra med en fruktig drink. Här är några exempel där vi använt drinkmixer från Tropic Dream och bärdrycker från Finnerödja.

Midsommar är en härlig tradition som inleder den svenska sommaren. Vi firar gärna med dans kring en midsommarstång, sill och färskpotatis och fäster kanske en vacker blomsterkrans i håret.

Sommarens godaste drinkar blandar du lätt med goda frukt- och bärdrycker.

Alkoholfria drinkar

Tropic Dream är en serie läckra alkoholfria drinkar och exotiska fruktdrycker som produceras i Sverige. Perfekt till festen eller för att sätta guldkant på en vanlig vardagkväll. Drick som den är eller mixa som du vill.

Bärdryck från skog och mark

Finnerödja bärdrycker innehåller skogens bär och bara lite råsocker för smakens skull. Med dem kan du skapa härliga, festliga drinkar för många gäster. Bjud på ett läckert bål med en god bärdryck och klirrande isbitar. Eller blanda till en spännande drink med bärdryck som bas.

5 härliga drinkar till midsommar

Här har vi använt de härligt fruktiga drinkarna från Tropic Dream och de goda bärdryckerna från Finnerödja för att skapa fem härliga drinkar som passar till midsommarfirandet.

Klicka på bilderna så kommer du till receptet!

Relaterat

Midsommar Buffe Smorgasbord Matjessill Lax Potatis
Vi bjuder på tio goda recept att laga till midsommar! Blanda till en god drink, testa en ny sill, lägg något gott på grillen…
Midsommar Dryck
Midsommar är en härlig tradition och på menyn står svenska klassiker. Här får du tips på dryckerna som passar till sillen, det småvarma och…

Relaterat

Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Passar till: Finnerödja KRAV-märkt blåbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt…