Blanda din egen glögg med Finnerödja ekologiska bärdrycker

Dela med dig:

Har du testat att göra glögg på bär från skog och mark? Med Finnerödja ekologiska bärdrycker kan du lätt blanda till en kryddoftande varm alkoholfri glögg. Här är några förslag!

Finnerödja ekologiska bärdrycker finns i flera härliga smaker – tranbär, blåbär, lingon, havtorn och granatäpple. Alla bär växer vilt och vi tillsätter inga konstigheter i drycken. Finnerödja bärdrycker är goda törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Smaken av bär ska vara så naturlig som möjlig och därför tillsätts bara lite ekologiskt råsocker, ingenting annat. Alla bär växer vilt i naturen och handplockas under säsong.

Här hittar du våra bästa recept på härlig alkoholfri glögg med smak från skog och mark.


Tranbärsglögg

En fräsch tranbärsglögg gör du lätt med Finnerödja ekologisk tranbärsdryck. Låt glöggen stå och dra minst en timme innan servering, gärna längre. Resultatet blir en härlig glögg med doft av ingefära, kanel och kardemumma. Servera gärna med en apelsinskiva.

> Till receptet


Blåbärsglögg

En riktigt djupröd, härligt kryddoftande glögg kan du enkelt göra själv. Blanda Finnerödja ekologisk blåbärsdryck med julens kryddor och fräsch lime. Sedan är det bara att värma och njuta.

> Till receptet


Lingonglögg

Förvandla skogens röda guld till en härligt julig glögg med smak av ingefära och lime. Med Finnerödja ekologisk lingondryck gör du enkelt din egen glögg. Nu är det bara att värma och njuta!

> Till receptet


Havtornsglögg

Har du provat varm havtornsdryck? Med syrlig blodapelsin och julkryddor blir det en härlig glögg som du enkelt blandar själv. Finnerödja ekologiska bärdrycker kan drickas som de är eller blandas i olika drinkar, både varma och kalla.

> Till receptet


Granatäppelglögg

En riktigt julig granatäppelglögg blandar du lätt med Finnerödja ekologisk granatäppeldryck och härliga julkryddor. Resultatet blir en gnistrande röd glögg som passar utmärkt till julfesten.

> Till receptet

Relaterat

Forratt Fikon Gronmogelost Parma Skinka
Äntligen är tiden här när vi samlas och njuter av en kopp glögg och några goda tilltugg. Här är några tips som får det…

Relaterat

Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Passar till: Finnerödja KRAV-märkt blåbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt…
Finnerödja KRAV-märkt granatäppeldryck är varsamt sötad med ekologiskt råsock…
Finnerödja KRAV-märkt havtornsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…