Julbak med Kloka

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på email
Dela på twitter

Vad är väl en jul utan luftiga saffransbullar, gott bröd och läckra julkakor! Med Kloka rapsolja bakar du lätt julens alla godsaker.

Ett måste på mångas lista är förstås saffransbullar. Ett vanligt bekymmer är att de lätt blir lite torra och tråkiga. Med vårt recept med Kloka rapsstekolja med smörsmak i degspadet blir degen smidig och slät och lussekatterna blir luftiga och härliga.

SAFFRANSBULLAR. Luftiga, härliga saffransbullar är ett måste till advent, lucia och jul. Här är ett klassiskt recept som ger fina lussekatter. Vi använder Kloka rapsstekolja med smörsmak i degen. Resultatet blir en slät och fin deg som är lätt att rulla.

Vill du baka ditt eget bröd till jul, så föreslår vi detta rågbröd med öl. Med Kloka rapsstekolja med smörsmak i degen blir det saftigt och fint och lätt att skära. Tänk bara på att jäsa rågbrödet tillräckligt länge – det kan gott vila hela natten innan du sätter det i ugnen.

RÅGBRÖD MED ÖL. Tänk att vakna och mötas av den härliga doften av nybakat bröd! Här är ett härligt rustikt långjäst rågbröd fullt med nyttiga fröer och mörkt öl som gör det extra mustigt.

Sätt en färgklick på julbaket med dessa härliga muffins toppade med fluffig grädde och syrliga lingon. De innehåller både lingondryck och lingonsylt. Resultatet blir härligt saftiga och goda muffins som smälter i munnen.

JULENS LINGONMUFFINS. Tänk att lingon kan skänka en sådan härlig julstämning! Dessa goda, saftiga muffins smälter i munnen. Dekorera med grädde och lingon så blir de extra julfina!

Med färska jordgubbar och en klick grädde fixar du lätt julens sötaste små tomtebakelser. Gör bara en mjuk pepparkaka som du skär i rutor och dekorerar.

TOMTEBAKELSER. Julens sötaste tomtebakelser gör du lätt med mjuk och kryddig pepparkaka. Kakan blir saftig och fin med Kloka rapsstekolja med smörsmak. Dekorera med röda jordgubbar och en klick vispgrädde.

Relaterat

Huvudratt Kottbollar Jul
Alla har vi våra favoriter på julbordet. Här bjuder vi på några av våra godaste rätter i juletid som du lagar lätt med produkter…
Drinkar Granatapple Jul
Har du testat att göra glögg på bär från skog och mark? Med Finnerödja ekologiska bärdrycker kan du lätt blanda till en kryddoftande varm…
Forratt Fikon Gronmogelost Parma Skinka
Äntligen är tiden här när vi samlas och njuter av en kopp glögg och några goda tilltugg. Här är några tips som får det…

Relaterat

Kloka svensk KRAV-märkt neutral rapsolja förhöjer smaken av övriga ingredienser…
Kloka svensk rapsstekolja naturell har unika stekegenskaper, stänker mindre och…
Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…
Finnerödja KRAV-märkt lingondryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker och …

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2022 Heba food & beverages