Förrätt, Huvudrätt Spenatfrittata med fetaost Inget är så lätt att laga och så gott och mättande som en matig omelett. Vi lägger till spenat och fetaost och får en… Läs mer
Huvudrätt Stekt laxfilé med grönsaksfräs och polenta Polenta görs av majs och används ofta som tillbehör till fisk i Italien. Låt laxen bli precis lagom genomstekt så att den fortfarande känns… Läs mer
Huvudrätt Sticky ribs – asiatiska revben Kryddigt, kladdigt och så gott att man vill äta med fingrarna. Revben med asiatisk touch är en ren succé! Servera med grillad majs –… Läs mer
Huvudrätt Wienerschnitzel på österrikiskt vis En äkta wienerschnitzel är gjord av kalvkött, men det går också bra att laga den med fläskkött eller kalkon. Den ska vara gyllenbrun på… Läs mer
Bakning Äppelmuffins med krispig topping Saftiga och nyttiga äppel- och kanelmuffins med krispig topp, jamen ni hör ju hur gott det låter! Sätt fram på frukostbordet och njut!… Läs mer
Såser Österrikisk ättiksdressing Här är en klassisk ättiksdressing som är perfekt till gurksallad men som också är nödvändig till grönsalladen som ackompanjerar den klassiska wienerschnitzeln…. Läs mer