Bjud på en lyxig sallad till förrätt eller lunch. Toppa med parmaskinka och parmesanost och marinerad vitlök. Du smaksätter salladen enkelt och bekvämt direkt…
Toppa salladen med smörstekta kantareller och riven parmesan. En underbar kombination som passar att göra med de tidiga sommarkantarellerna och även på höstkanten….
Skivor av squash paneras med parmesan och steks gyllengula och frasiga i rapsolja. Servera med färsk babyspenat och tunna ringar av purjolök och rödlök….
Carpaccio är tunna skivor av färsk oxfilé som man äter med parmesan, ruccola och lite pressad citron. Sältan från ruccolan, parmesanen och köttet bryts…
Prova något nytt på midsommarbordet i år. Marinera matjessillen med Kloka rapsolja, rödlök, vitlök, dill och lite vinäger. Marinaden är enkel att göra och…
En lyxig förrätt eller lunchrätt får man med skinka, rucola och färska fikon. Du smaksätter salladen enkelt och bekvämt med olivolja på sprayflaska från…