OL Vete OJ Blanche 5
OL Vete OJ Blanche 5
OL Vete OJ Blanche 5
Skärmavbild 2021 07 05 Kl. 10.47.41

O.J. Blanche

Art.nr: 1245

O.J. Blanche är ett ofiltrerat veteöl från Belgien, sk witbier. Smaken är mild, söt och lite syrlig med inslag av citrus och koriander. Färgen är ljus och gulvit med ett tätt vitt skum. Det passar bra till milda rätter med krämiga och salta tillbehör, som torskrygg med vitvinssås eller Belgiens paradrätt, musslor och pommes frites. Det passar också bra till sushi och andra asiatiska rätter.

Producent
Liquor Zaar
Land
Belgien
Färg
Ljust gulvitt
Volym
500 ml
Förpackning
Burk
Serveringstemp
8-10 °C
Pris
19,90 + pant kr
Alkoholhalt
5 % vol
Malt
Korn- och vetemalt
Humle
Specialinformation
Namnet är inspirerat av en av världens starkaste män, belgaren Odo Joost, eller O.J. som han är mer känd som. O. J. Blanche ingår i en serie med olika ölsorter som produceras i Belgien av Liquor Zaar. Ölet bryggs i samarbete med det belgiska premiumbryggeriet Martens, känt för sin satsning på den senaste och mest moderna bryggtekniken.

Beska

Fyllighet

Sötma

Doft/Smak
Smaken är mild, söt och lite syrlig med inslag av citrus och koriander.
Passar till
Passar bra till milda rätter med krämiga och salta tillbehör, som torskrygg med vitvinssås eller Belgiens paradrätt, musslor och pommes frites. Det passar också bra till sushi och andra asiatiska rätter.
Öltyp
Veteöl, witbier

Relaterat

O.J. Pilsener 3,5 är en premiumpilsner från Belgien med en torr uppfriskande finis…
O.J. Pilsener 5,0 är en premiumpilsner från Belgien med en torr uppfriskande finis…

Liquor Zaar

Ny smakupplevelse inspirerad av en av världens starkaste män

O.J. Beer är en serie med olika ölsorter som produceras i Belgien av Liquor Zaar.

Modernt belgiskt bryggeri

Brouwerij Martens är ett belgiskt bryggeri med gamla anor, närmare bestämt från 1758. I portfolion finns välkända märken som säljs över hela världen. Man brygger öl av högsta klass med den senaste och mest moderna bryggtekniken. Idag är det åttonde generationen, Fons och Jan Martens som leder bryggeriet.

Mer om Liquor Zaar

Teamet bakom O.J. Beer heter Liquor Zaar. Med drygt 20 år inom dryckesindustrin strävar man ständigt efter att ta fram nya och innovativa produkter. Numera finns en bred portfölj av varumärken där varje produkt berättar sin egen historia genom tydliga och iögonfallande varumärken med en otrolig smak. O.J. Beers bryggs på det belgiska premiumbryggeriet Martens, känt för sin satsning på den senaste och mest moderna bryggtekniken.

Odo Joost

O.J. Beer är en ny smakupplevelse som inspirerats av en av världens starkaste män, den belgiskfödde Odo Joost, eller O.J. som han är mer känd som. O.J. föddes den 15 oktober i Flandern i Belgien. Redan som barn var han stor och lång. Han arbetade hemma på föräldrarnas gård, tills han 20 år gammal deltog i sin första tyngdlyftstävling. Han blev allt starkare och två år sedan vann han Belgiens första mästerskap i tyngdlyftning och ansågs vara en av världens starkaste män. Legenden om Odo Joost lever kvar i varumärket O.J. Beer. O.J. har inspirerat till att ta fram en ölserie som ständigt förbättras med nya produkter.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages

Välkommen till Heba

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. Du måste vara minst 25 år för att fortsätta.